Met spoed gezocht: Wedstrijdcoördinatoren

26-09-2017

Op de zaterdagen waarop er thuiswedstrijden worden gespeeld is er met spoed behoefte aan meerdere Wedstrijdcoördinatoren. Hij of zij ontvangt de gasten (teamleiders en scheidsrechters), is het eerste aanspreekpunt en zorgt dat alle zaken rondom de wedstrijden volgens plan (wedstrijdschema en kleedkamer schema) verlopen. Bij afwijkingen worden deze schema’s door de Wedstrijdcoördinator aangepast. Op de zaterdagen is er ook een veld- en materiaalman aanwezig. In overleg met de Wedstrijdcoördinator zorgt deze vrijwilliger  voor de materialen op en rond het veld inclusief kleedruimtes. De Wedstrijdcoördinator en materiaalman worden ondersteund door 2 spelers, de Wedstrijdcoördinator zorgt voor de onderlinge afstemming. Faciliterende rol met accent op gastvrijheid en ervoor zorgend dat het een mooie wedstrijddag wordt.