Club Support Fysio

Club Support

SV Brandevoort is een samenwerkingsverband aangegaan met fysiotherapiepraktijk van Jeurissen & van den Ingh (www.jvdi.nl) wat voor onze leden voordelen biedt bij een blessure.

Fysiotherapeut Danny Kuijten is elke dinsdag vanaf 19.45 aanwezig bij SV Brandevoort.

Je hoeft  geen afspraak te maken en kunt je melden bij de kleedlokalen van de selectie. Dit geldt voor alle leden van SV Brandevoort, dus ook alle jeugdleden. De fysiotherapeut van deze praktijk stelt een eerste diagnose en geeft een advies. Dit is dus een vrijblijvend advies! Je kunt dan zelf kiezen wat je hiermee doet maar het advies is wel mocht er fysiotherapeutische behandeling nodig zijn en je bent niet verbonden aan een bepaalde fysiotherapeut om gebruik te maken van de diensten van de praktijk van Jeurissen & van den Ingh.

De vergoedingen i.v.m. eventuele verdere fysiotherapeutische behandeling kun je nakijken in je polisvoorwaarden.

Daarnaast biedt fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh ook inloopspreekuren in hun praktijk van Deurne, Mierlo, Gemert en Helmond. Deze zijn ook gratis te bezoeken. De tijden van die inloopspreekuren zijn:

Deurne:

Maandagmorgen van 07.30 - 09.30 uur