Denk mee met SV Brandevoort!

Hoe genereren we extra inkomsten voor SV Brandevoort?

Iedere amateurvereniging heeft dromen en ambities. Dromen en ambities waar iedereen binnen de club iedere dag weer druk mee bezig is. En natuurlijk gaat dat om voetbal. We hebben het dan onder andere over de ambitie om het talent van de jeugd nóg meer te ontwikkelen door bijvoorbeeld meer coaches op te leiden, om de selectie nog beter te faciliteren, om het G-voetbal voor onze speciale talenten mogelijk te maken óf de ambitie om de komende 5 jaar het meiden- en dames voetbal te stimuleren en mogelijk te maken. Stuk voor stuk prachtige doelen!

Maar het gaat niet om het voetbalspel alleen. Het gaat ook om die dug-outs die we bij de overige velden willen plaatsen, nieuwe kleine goaltjes voor het nog altijd groeiende aantal jeugdteams en bijvoorbeeld ook ballen, véél nieuwe ballen.. Ook dit soort investeringen zijn onmisbaar bij het waarmaken van de ambities van onze voetbalvereniging.

SV Brandevoort is een jonge, ambitieuze vereniging met een gezonde exploitatie. We merken echter dat veel kosten stijgen, en dat de inkomsten over het algemeen krimpen.

SV Brandevoort wil daarom graag structurele inkomsten (incidenteel mag uiteraard ook) genereren om onze ambities waar te maken.

We ontvangen hiervoor hulp van onze zeer gewaardeerde sponsors en overige partners.

We zijn er echter van overtuigd dat ook onze spelers, leden, vrijwilligers, familie etc. de meest prachtige ideeën hebben over hoe we meer geld kunnen genereren.

Voorbeelden zijn; de Grote Club actie, het verkopen van lootjes tijdens een spannende thuiswedstrijd van ons vaandelteam waarbij leuke prijzen zijn te verdienen, ook de kledingcontainer op het sportpark levert centjes op, maar ook de Club van Vijftig die in het leven is geroepen! We hopen dat zoveel mogelijk bedrijven en particulieren zich bereid willen verklaren om 50,- per jaar aan de vereniging te doneren zodat concrete doelen kunnen worden waargemaakt!

Allemaal kansen om weer een droom of ambitie voor de vereniging waar te maken!

Denk jij met ons mee?

Heb je een idee hoe we als vereniging meer inkomsten kunnen genereren? Stuur een mail aan info@svbrandevoort.nl , bel met ondergetekende of kom je idee bespreken onder het genot van een kop koffie of thee!

Bij voorbaat hartelijk dank voor je hulp!

Namens het bestuur van SV Brandevoort

Harry Elzendoorn