Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier

Belangrijk: Het amateurvoetbal gaat over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier

Komend seizoen stapt het amateurvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen, de plastic spelerspas is afgeschaft. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle spelers van de JO12 t/m JO19 en de Senioren indien nog niet aanwezig een pasfoto uploaden in de App. Indien dit niet op tijd gebeurt is een speler niet speelgerechtigd! De pasfoto kan via de Voetbal.nl app gemaakt worden, of het mag een bestaande pasfoto zijn, maar geen vakantiefoto/foto van veraf.

De App is voor leden, direct betrokken bij een wedstrijd: spelers/aanvoerders, teamleiders/-managers, bonds-en clubofficials (scheidsrechter, assistent-scheidsrechter) en de wedstrijdsecretaris; Niet-leden kunnen niet inloggen.

Registratie voor de App doe je met het bij de KNVB/vereniging vastgelegde  e-mailadres.

Kijk voor alle informatie en instructiefilms over de invoering van het mobiel digitaal wedstrijdformulier op www.knvb.nl/mdwf. Klik hier voor handleidingen voor teamleiders, officials en de wedstrijdsecretaris.

Meer informatie over de Wedstrijdzaken app is hier te vinden, klik hier voor meer informatie over de voetbal.nl app.

mobiel digitaal wedstrijdformulier.jpg