PSV Soccer School On Tour Zesweekse bij SV Brandevoort

SV Brandevoort is per direct amateurpartner geworden van PSV

Het partnerschap vloeit voort uit de nieuwe manier waarop PSV sinds vorig seizoen met regionale amateurverenigingen samenwerkt. De basis van die nieuwe formule is kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving. PSV hoopt op zijn beurt de amateurclubs, waaronder SV Brandevoort, te helpen door kennis beschikbaar te stellen. Onder meer SV Unitas’59, VV UNA, SV Valkenswaard, RKVV Best Vooruit, Reusel Sport, VV Nieuw Woensel, VV Gestel en SV Venray zijn al amateurpartner van PSV.

Eén van de voordelen die voortvloeien uit het partnerschap is de PSV Soccer School Zesweekse.

PSV Soccer School On Tour Zesweekse SV Brandevoort
Locatie: Sportpark SV Brandevoort

Ontwikkel je skills met PSV! Maak de juiste keuzes in het veld en word behendiger met de bal. Op het sportpark van SV Brandevoort ga je samen met de trainers van de PSV Soccer School zes weken aan de slag om van jezelf een nog betere en completere voetballer te maken. Volgens een uitgekiend programma werkt SV Brandevoort samen met PSV aan jouw verdere ontwikkeling als voetballer.

Voor wie is het?

De PSV Soccer School Zesweekse is voor fanatieke voetballers (jongens en meiden) van 7 tot en met 12 jaar. De deelnemende voetballers worden onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: 7-8, 9-10 en 11-12 jaar.

Data en tijden:
Week 1: woensdag 25 oktober 15.00-16.30 uur

Week 2: woensdag 1 november 15.00-16.30 uur

Week 3: woensdag 8 november 15.00-16.30 uur
Week 4: woensdag 15 november 15.00-16.30 uur
Week 5: woensdag 22 november 15.00-16.30 uur
Week 6: woensdag 29 november 15.00-16.30 uur

Kosten:

Leden van SV Brandevoort krijgen 5% korting, waardoor de kosten voor het Zesweekse programma € 132,99 per persoon bedragen (dit bedrag is inclusief 5% korting). Om van de korting gebruik te maken dien je bij het inschrijvingsproces bij ‘couponnummer’ de volgende code in te vullen: SVB2017. Gedurende het programma krijg je onder andere zes professionele trainingen, een officieel PSV Soccer School-voetbalshirt, gymsack, bidon en een certificaat van deelname.

Inschrijven:
Ben jij een fanatieke voetballer die zijn vaardigheden samen met SV Brandevoort en PSV nog verder wil verbeteren? Schrijf je dan direct in via www.psvsoccerschool.nl! Vergeet niet de promocode in te vullen: SVB2017. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus aarzel niet!

Vragen?

Voor meer informatie of vragen over het event kan je contact met PSV opnemen via soccerschool@psv.nl.

Kijk voor meer informatie hierover op http://www.svbrandevoort.nl/nieuws/psv-soccer-school-on-tour-bij-sv-brandevoort/542

Contract PSV 3Contract PSV 2

LOGO's WEB_PSV Amateur Partner Card.png