Vertrouwens persoon

Bij SV Brandevoort vinden we het uitermate belangrijk dat onze leden, jeugdleden, vrijwilligers en alle betrokkenen onbezorgd kunnen sporten binnen een veilig sportklimaat. Een van de voorbeelden hiervan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor alle vrijwilligers binnen onze vereniging. Daarnaast hebben wij als vereniging al een aantal jaren een vertrouwenspersoon. Na het wegvallen van Roland Koster was hier een vacature ontstaan. Wij zijn blij dat we deze hebben mogen invullen in de persoon van Peter van den Hurk.

Peter is al sinds begin 2010 betrokken bij SV Brandevoort, als voetbalvader en als trainer. Hij wil zich nu graag op een andere manier inzetten voor de vereniging door op te treden als vertrouwenspersoon. Daarvoor heeft hij de opleiding vertrouwenscontactpersoon gevolgd bij de NOC*NSF. Als Peter niet op de voetbalvelden te vinden is werkt hij o.a. als HRM-er voor een zorgorganisatie en als arbeidsmediator voor zijn eigen bedrijf.

Peter is te bereiken via 06 46675473 en/of stuur een mail naar: vandenhurkmediation@gmail.com

petervandenhurk.jpg