• 22 januari: Uitleg Spelervolgsysteem jeugdtrainers

8 jan 2020
  • SV Brandevoort heeft een nieuw Spelervolgsysteem voor alle jeugdelftallen (08 t/m 019) van Dotcomsport aangeschaft. Op woensdag 22 januari aanstaande nodigt de TC alle jeugdtrainers/coaches uit voor een uitleg van het systeem.
    Ontdek dit meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld! Dotcomclub is dé totaaloplossing voor onze voetbalorganisatie, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties.

Dotcomsport zal deze uitleg verzorgen. En aan het einde van de presentatie krijgen alle trainers/coaches hun eigen inlogcodes om gebruik te kunnen maken van het systeem. Dus noteer in je agenda:

Woensdag 22 januari - 19.00 uur
    Sporthuis SV Brandevoort

Hieronder al een voorproefje van de mogelijkheden van het spelervolgsysteem.

Continuïteit
    Het biedt continuïteit en structuur, zodat we niet langer kwetsbaar zijn bij verlies van belangrijke technische gegevens.

Direct resultaat
    Training- en wedstrijdregistratie verlopen snel en efficiënt. De ingevoerde data zijn te allen tijde inzichtelijk, óók direct vanaf het veld!

Altijd een stap voor
    Wees de competitie altijd een stap voor. Monitor je spelers, trainingen en wedstrijden in het onderdeel Statistieken, analyseer en anticipeer.

Een schat aan mogelijkheden
    Coördineer je spelers en stafleden, plan je wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, upload je video’s en tag deze door middel van videoanalyse. Voeg je eigen oefenstof toe aan de bestaande oefenstof-bibliotheek en houd iedereen in de club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem.

We zien jullie graag op woensdag 22 januari, zodat we het spelervolgsysteem met ingang van de tweede seizoenshelft kunnen gaan gebruiken.