• Op zondag 8 december spelen alle seniorenteams van SV Brandevoort een thuiswedstrijd. Uniek! Zeker gezien het feit dat we sinds dit jaar een 5e team hebben. De seniorenafdeling groeit door een mooie doorstroming vanuit de succesvolle jeugdafdeling in zowel kwantiteit als kwaliteit. Naast de zaterdag gaat ook de zondag steeds meer leven bij onze mooie club. Een uitstekende ontwikkeling. Tijd voor een feestje dus!

Kom onze seniorenteams aanmoedigen vanaf de vroege ochtend tijdens Supersunday. Voor én tijdens de wedstrijd van ons ‘uurste’ zal de altijd leuke SVB Kidsclub aanwezig zijn, geassisteerd door onze mascotte Brandje het draakje. Ons barpersoneel voorziet je graag van een natje en een droogje. Van 15.00 tot 20.00 uur zal Feestdeejay Nick zorgen voor de muzikale omlijsting van deze Supersunday!

09.30 uur: SVB3 - RKPVV 2
    10.00 uur: SVB4 - SV Someren 15