• Inschrijven & uitschrijven

• Lid worden
    Meld je aan door op de button 'Inschrijven' te klikken en het formulier in te vullen.

Let op!
    Met uitzondering van de Draakjes, zijn er twee instroommomenten: aan het begin van het nieuwe seizoen en na de winterstop. Het kan dus zijn dat je even moet wachten nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld.

Mogelijke ledenstop
    Bij een aantal teams kan er een mogelijke ledenstop zijn. De betreffende coördinator neemt in dat geval contact met je op.

Uitschrijven
    Opzegging van het lidmaatschap kan alléén schriftelijk bij de secretaris van de vereniging, mét opgaaf van reden via een e-mail naar secretaris@svbrandevoort.nl. Het verzoek is om dit altijd zo snel mogelijk te doen in verband met de indelingen van de teams.
    Lidmaatschappen worden voor een halfjaar aangegaan en stilzwijgend verlengd. Opzegging is alleen mogelijk vóór 1 juni of 1 januari in elk jaar. Als er na deze periodes wordt opgezegd, heeft het lid de verplichting om de reeds ingegane nieuwe termijn te voldoen. Bij een opzegging tijdens het seizoen, zal reeds betaalde contributie dus niet (gedeeltelijk) worden terugbetaald.