• Inschrijven & uitschrijven

 • Lid worden
  Wil je lid worden van SV Brandevoort? Meld je dan nu aan door op de button 'Inschrijven' te klikken en het formulier in te vullen.

  Let op!
  Er zijn twee instroommomenten: aan het begin van het nieuwe seizoen en na de winterstop. Inschrijvingen voor 1 juni worden nog meegenomen met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Schrijf je in na 1 juni? Dan kan het zijn dat je even moet wachten nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld. De teams worden na deze datum ingedeeld en het is mogelijk dat er bij bepaalde leeftijdscategorieen op dat moment tijdelijk geen plaats is. De betreffende coördinator neemt in dat geval contact met je op om te bepalen wanneer er weer ruimte is binnen een team. Is er wel meteen plaats, dan hoor je dat ook van je coördinator.
  Bovenstaande geldt niet voor de Draakjes; hier kun je in principe gedurende het hele seizoen instromen.

  Uitschrijven
  Opzegging van het lidmaatschap kan alléén schriftelijk bij de secretaris van de vereniging, mét opgaaf van reden via een e-mail naar secretaris@svbrandevoort.nl. Het verzoek is om dit altijd zo snel mogelijk te doen in verband met de indelingen van de teams. Je krijgt geen bevestiging van uitschrijving, in voetbal.nl kun je bekijken of de uitschrijving is verwerkt.
  Lidmaatschappen worden voor een half jaar aangegaan en stilzwijgend verlengd. Opzegging is alleen mogelijk vóór 1 juni of 1 januari in elk jaar. Als er na deze periodes wordt opgezegd, heeft het lid de verplichting om de reeds ingegane nieuwe termijn te voldoen. Bij een opzegging tijdens het seizoen, zal reeds betaalde contributie dus niet (gedeeltelijk) worden terugbetaald.

rfwbs-slide