• Inschrijven & uitschrijven

• Lid worden
    Meld je aan door op de afbeelding te klikken en het inschrijfformulier te downloaden. Lever het inschrijfformulier ingevuld in bij onze ledenadministratie, óf stuur het ingescand naar: ledenadministratie@svbrandevoort.nl.

Let op!
    Met uitzondering van de Draakjes, zijn er twee instroommomenten: aan het begin van het nieuwe seizoen en na de winterstop. Het kan dus zijn dat je even moet wachten wanneer je het inschrijfformulier hebt ingeleverd.

Uitschrijven
    Opzegging van het lidmaatschap kan alléén schriftelijk bij de secretaris van de vereniging, mét opgaaf van reden via een e-mail naar secretaris@svbrandevoort.nl. Het verzoek is om dit altijd zo snel mogelijk te doen in verband met de indelingen van de teams.
    Lidmaatschappen worden voor een halfjaar aangegaan en stilzwijgend verlengd. Opzegging is alleen mogelijk vóór 1 augustus of 1 januari in elk jaar. Als er na deze periodes wordt opgezegd, heeft het lid de verplichting om de reeds ingegane nieuwe termijn te voldoen. Bij een opzegging tijdens het seizoen, zal reeds betaalde contributie dus niet (gedeeltelijk) worden terugbetaald.