• Vanaf 18 mei voor iedereen aangepast protocol en trainingsschema Coronacrisis i.v.m. start training senioren

  14 mei 2020
 • Op woensdag 6 mei heeft de regering aangegeven dat, naast kinderen t/m 12 jaar (t/m O12) en jeugd 13 t/m 18 jaar (O13 t/m O19), iedereen vanaf 19 jaar ook weer samen mag trainen in de buitenlucht. Om die reden is het protocol en het trainingsschema aangepast, zodat iedereen (junioren en senioren) op het sportpark terecht kan. Het routingplan is hetzelfde gebleven. Het nieuwe protocol en schema gaan vanaf maandag 18 mei in.

  Aan iedereen (voetballers, ouders, trainers) is er het dringende verzoek om je aan deze afspraken te houden. Alleen op deze manier kunnen we de trainingen goed laten verlopen. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de regels kan de Gemeente Helmond maatregelen nemen, zoals bijvoorbeeld het uitsluiten van deelname van (groepen) personen, of zelfs het opnieuw sluiten van het sportpark. Het is dus erg belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt.

  Lees daarom alles weer goed door en bekijk alles zorgvuldig, zodat je goed voorbereid naar de training komt. Aan ouders van jongere kinderen het verzoek om van te voren het protocol en het routingplan met hen door te nemen.

  Hieronder vind je links naar het aangepaste protocol, het aangepaste trainingsschema en de routing op het sportpark. Daarnaast is er voor de trainers een link naar trainingsmogelijkheden voor de teams vanaf O13 t/m O19 en senioren.

  Op voorhand in ieder geval hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking. Hopelijk kunnen we het seizoen op deze manier nog een mooi einde geven.

rfwbs-slide