• Belangrijke mededeling coronamaatregelen vanuit de Stichting Sportpark Brandevoort

26 sep 2020
  • Sinds de uitbraak van COVID-19 is er veel gebeurd. Inmiddels kunnen we gelukkig weer (bijna volledig) gebruik maken van het Sportpark. De richtlijnen die door de RIVM zijn opgesteld worden door velen van ons keurig opgevolgd. Echter, Stichting Sportpark Brandevoort heeft ook gemerkt dat een groter wordende groep mensen steeds vaker de richtlijnen NIET opvolgt. Dit baart de stichting zorgen.

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona, ook in Zuid-Oost Brabant, moeten we extra alert zijn. We komen daarnaast in het seizoen terecht dat er meer mensen binnen samenkomen in de horeca.

Om dit in goede banen te kunnen leiden heeft de stichting besloten dat er voorlopig alleen gebruik gemaakt kan worden van zitplaatsen indien je in de kantine wilt verblijven. Dus geen staanplaatsen meer. Uiteraard kan je wel naar binnen voor een toiletbezoek of om een drankje/hapje te bestellen aan de bar. Daarnaast dien je je te registreren als je plaatstneemt in de kantine door middel van de aanwezige briefjes die op de tafels liggen, die je vervolgens in de daarvoor bestemde afgesloten doos (met gleuf) doet. Deze briefjes blijven twee weken bewaard.

Als deze maatregelen niet zorgen voor een positieve verandering is de stichting genoodzaakt aanvullende maatregelen te nemen die ons allen zullen treffen. Wij gaan er dan ook vanuit dat we samen extra aandacht hebben voor het volgen van de richtlijnen.

Deze maatregelen gaan in vanaf zaterdag 26 september 2020.