• De kledingcommissie wil graag nog een keer de bestelprocedure van de wedstrijdsokken toelichten.

De witte wedstrijdsokken, net zoals de oranje keeperssokken, maken geen deel uit van het tenue (zie ook het kledingprotocol), maar moet je zelf aanschaffen. Ze hoeven dus aan het einde van het seizoen ook niet in de teambag.

Mocht je nieuwe sokken nodig hebben, dan kun je deze bestellen via kleding@svbrandevoort.nl. Zet in deze mail je naam en de maat van de sokken (mini 27-31 / kids 32-36 / junior 37-40 / senior 41-46). Nadat de bestelling is verstuurd, ontvang je vanuit de kledingcommissie een bevestiging dat de sokken opgehaald kunnen worden in de sportkantine. Ophalen kan alleen op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur, mits de bestelling voor dinsdag 15.00 uur is verstuurd. De prijs van een paar sokken is € 10,- en uitsluitend per PIN te betalen in de sportkantine.

Heb je een andere vraag over voetbalkleding, dan kun je natuurlijk altijd mailen naar kleding@svbrandevoort.nl.