• De kledingcommissie heeft gemerkt dat er nog wat onduidelijkheden zijn over de bestelprocedure van de witte thuissokken.

De thuissokken zijn eenmalig door de club verstrekt. Deze maken geen deel uit van het tenue, zoals je in het kledingprotocol kunt lezen.
    Er is onduidelijkheid ontstaan of de sokken ook weer terug in de tas moeten. De sokken zijn echter eigen verantwoordelijkheid en zijn geen onderdeel van de clubtas. Als je een nieuw paar sokken nodig hebt, kun je deze bestellen via kleding@svbrandevoort.nl

Zet in deze mail je naam en de maat van de sokken (mini 27-31 / kids 32-36 / junior 37-40 / senior 41-46). Nadat de bestelling is verstuurd, ontvang je vanuit de kledingcommissie een bevestiging dat de sokken opgehaald kunnen worden in de sportkantine. Ophalen kan alleen op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur, mits de bestelling voor dinsdag 15.00 uur is verstuurd. De prijs van een paar sokken is € 10,- en uitsluitend per PIN te betalen in de sportkantine.

Heb je een andere vraag over voetbalkleding, e-mail dan naar kleding@svbrandevoort.nl.