• Bezoek uit Engeland voor MO15-1

Zondag 21 oktober 2018 was een wel heel speciale dag voor onze meiden van MO15-1. Zij speelden die dag tegen Buckland Athletic u14 uit Newton Abbot (Cornwall). De Britse meiden hadden een vol programma: vrijdag 19 oktober vertrokken zij richting Nederland, hadden zaterdagochtend een training van de PSV Soccerschool, om vervolgens 's avonds naar PSV-Emmen te gaan. Zondagochtend maakten zij hun opwachting tegen onze MO15-1. 's Middags en maandagochtend weer een training bij PSV en maandagavond een wedstrijd tegen MO15 van Mierlo-Hout. En tenslotte dinsdag huiswaarts.

Organisator Eef Eichelsheim (oud-prof en scout) had contact gelegd met William Kuijpers om te kijken of onze meiden zin hadden om tegen dit team te spelen. Het was voor MO15-1 een hele zware en kansloze wedstrijd, maar de ervaring was fantastisch. Dit team speelt dit seizoen in een jongenscompetitie, omdat ze vorig seizoen alles gewonnen hadden wat er te winnen viel in de competitie en de beker.

Maandag 22 oktober speelden onze meiden vervolgens nog tegen Downland, een Brits schoolteam, dat ook trainde bij de PSV Soccerschool en zaterdag een wedstrijd speelde tegen FC Eindhoven.
    Op maandag 29 oktober spelen onze meiden tegen Glenmore, ook een schoolteam dat 7x7 speelt. Leuk om ze te komen aanmoedigen!

Kijk voor meer informatie ook op inspiresport.com dat dit alles mogelijk maakt.