• Bram de Rooij is bij SV Brandevoort bekend als trainer van onder meer de JO13-1 en JO14-1 en is daarnaast verantwoordelijk voor het fysieke en conditionele gedeelte bij de JO15-1. Bovendien is hij dit jaar ook hard bezig met het behalen van zijn UEFA C diploma binnen de KNVB. Bram studeert aan het Summa College, richting Trainer en Coach en zit in zijn laatste jaar.

    Vanuit zijn opleiding moet hij een examen afronden in de vorm van een project. Het doel van zijn project is het geven van handvatten aan trainers/begeleiders van de jeugdelftallen binnen SV Brandevoort. Daarvoor wil hij materiaal aanbieden op de site van SV Brandevoort waar trainers/begeleiders dingen van af kunnen halen en mee kunnen nemen in het trainen van hun team.

    Voordat hij hier mee aan de slag ging, heeft hij een klein onderzoek onder de trainers gehouden, met daarin de vraag waar de behoefte van de trainers van de jeugdelftallen ligt. Ruim 50 trainers hebben de vragen ingevuld. Uit dit onderzoek komt naar voren dat er zowel behoefte is aan complete trainingsvormen, wegwijs worden in het zelf ontwikkelen van trainingen, als de persoonlijke ontwikkeling van de trainer zelf.

    Bram gaat hier nu mee aan de slag om uiteindelijk tot een mooie database te komen. Hou de website in de gaten!

rfwbs-slide