• Busreis naar Hapse Boys - SV Brandevoort, nacompetitie op 2 juni 2024

  28 mei 2024
 • Na een wat langzame start van het seizoen heeft ons eerste elftal op zeer overtuigende wijze de nacompetitie bereikt. Komende zondag speelt SV Brandevoort de eerste ronde uit tegen Hapse Boys uit de derde klasse. Onze jongens kunnen jullie steun goed gebruiken voor en daarom rijdt er een bus, waarin plaats is voor 60 supporters.

  Mede door bijdragen van Sport2000 en De Financiële Wooncoach zijn de kosten per plaats beperkt gebleven tot € 15,00. Kaarten zijn te koop aan de bar en alleen via pin te betalen.

  Hoe mooi is het als een volle bus met supporters ons eerste elftal steunt op weg naar de volgende ronde? SV Brandevoort heeft in eerdere jaren de stap niet kunnen maken tegen Achilles Reek en vorig jaar tegen Ondo. Na winst van zowel de tweede als de derde periode zijn we erop gebrand dit keer die stap omhoog wel te zetten. Zorg dat je erbij bent en verzeker je van een ticket!!!

  We verzamelen a.s. zondag om 11.45 uur op het parkeerterrein van het Sportpark. De bus vertrekt stipt om 12.00 uur. De thuisreis staat gepland voor 18.00 uur.

  Vuurwerk of fakkels in de bus of langs de lijn zijn ten strengste verboden.

  Tot zondag!

rfwbs-slide