• Claus Foederer nieuwe hoofdtrainer SV Brandevoort vanaf seizoen 2022/2023

  4 jan 2022
 • Met ingang van het seizoen 2022/2023 wordt Claus Foederer de nieuwe hoofdtrainer van SV Brandevoort. Hij volgt hiermee Patrick van Hout op, die na zeven jaar heeft aangegeven op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging.

  Claus is momenteel voor het derde seizoen hoofdtrainer bij SVEB uit Broekhuizenvorst, ook uitkomend in de 4e klasse. Daarnaast is hij trainer/coach van de JO17-1 van Blauw Geel 38 (5e divisie). Voor zijn tijd bij SVEB was Claus al hoofdtrainer bij RKVV Keldonk, SES (Langenboom) en Juliana Mill. Tevens was hij assistent-coach en HJO bij RKVV Erp. Jan Stokmans blijft ook komend
  seizoen aan als assistent-trainer van SVB1.|

  "SV Brandevoort heeft bewust gekozen voor een trainer die de vervolgstappen van de club kan vormgeven. Met de kennis en ervaring die hij inbrengt en de persoon die hij is, zijn we ervan overtuigd dat het een succesvolle samenwerking wordt. Zijn aanpak past bij onze club!", aldus Harry Elzendoorn, voorzitter van SV Brandevoort.

  Claus vult aan: “SV Brandevoort is een jonge, omvangrijke club die een sterke groei doormaakt. Een vereniging met een gedegen jeugdopleidingsplan, waar de doorstroom en de doorontwikkeling van de eigen talenten op gang is gekomen. Tijdens de gesprekken was er gelijk een goede klik en het gewenste profiel paste naadloos bij mij en mijn ambities. Gezien mijn ervaring en afgeronde opleiding UEFA A en mijn stage op 3e divisie niveau, zie ik het als een mooie uitdaging om verdere uitvoering te geven aan de stappen die SV Brandevoort wil zetten. Ik heb er zin in om in augustus bij SVB aan de slag te gaan!!

rfwbs-slide