• SV Brandevoort heeft sinds 1 augustus 2019 een samenwerkingsverband met Fysiotherapie de Jong, waar al onze leden gebruik van kunnen maken. Fysiotherapie de Jong heeft twee vestigingen in Eindhoven en heeft nu ook een vestiging geopend op het sportpark in Brandevoort. Fysiotherapeut Raymond de Jong is van 2005 tot 2014 werkzaam geweest in het betaald voetbal bij Willem II Tilburg en heeft daar veel ervaring opgedaan met voetbalblessures. 

  Iedere dinsdag en donderdag is Raymond de Jong van 15.45 – 21.00 uur aanwezig. Tijdens deze uren beoordeelt en behandelt Raymond leden van SV Brandevoort met blessures. Daarnaast is de vestiging in Brandevoort ook geopend voor alle inwoners van Brandevoort en omgeving. Beoordeling van een blessure kan ook op andere dagen, in overleg met Raymond.

  Op dinsdag en donderdag kun je altijd even binnen lopen tussen 19.00 en 19.30 uur en tussen 20.00 en 20.15 uur, op de bovenverdieping van het sporthuis. Raymond stelt een eerste diagnose en geeft een vrijblijvend advies. Je kunt dan zelf kiezen wat je er mee doet, maar mocht een fysiotherapeutische behandeling nodig zijn en je bent niet verbonden aan een fysiotherapeut, dan kun je gebruik maken van de diensten van Fysiotherapie de Jong. De vergoedingen in verband met eventuele verder fysiotherapeutische behandeling kun je nakijken in je polisvoorwaarden.
  Telefoon: 0492-798008
  Mail: info@fysiotherapiedejong.nl

  Praktijk Brandevoort – Sportpark Brandevoort 1 | 5706 KD Helmond
  Praktijk Tonnaerstraat – Tonnaerstraat 13 | 5622 KX Eindhoven
  Praktijk Medisch Centrum Boschdijk – Vredeoord 201 | 5621 CX Eindhoven

  website fysiotherapie de jong

rfwbs-slide