• Club Support Fysio

SV Brandevoort heeft een samenwerkingsverband met Fysiotherapiepraktijk Jeurissen & van den Ingh wat voor onze leden voordelen biedt bij een blessure.
    Fysiotherapeut Danny Kuijten is elke dinsdag vanaf 19.45 aanwezig bij SV Brandevoort.

Je hoeft geen afspraak te maken en kunt je melden bij de kleedlokalen van de selectie. Dit geldt voor alle leden van SV Brandevoort. De fysiotherapeut van deze praktijk stelt een eerste diagnose en geeft een advies. Dit is dus een vrijblijvend advies! Je kunt dan zelf kiezen wat je hiermee doet, maar mocht er fysiotherapeutische behandeling nodig zijn en je bent niet verbonden aan een bepaalde fysiotherapeut, dan kun je gebruik maken van de diensten van de praktijk van Jeurissen & van den Ingh.

De vergoedingen in verband met eventuele verdere fysiotherapeutische behandeling kun je nakijken in je polisvoorwaarden.

Daarnaast heeft Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh ook inloopspreekuren in hun praktijken in Deurne, Mierlo, Gemert en Helmond. Deze zijn ook gratis te bezoeken. De tijden van die inloopspreekuren zijn:

Deurne
    Maandagmorgen van 07.30 - 09.30 uur