• De zomerstop is bijna voorbij, sommige teams zijn al in training, anderen starten binnenkort. Ook achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Zo introduceren we over een paar weken een geheel nieuw en uniek tenue. Natuurlijk in de vertrouwde clubkleuren groen en wit! Tot die tijd spelen we in de vertrouwde tenues van Hummel.

We vragen je deze informatie te delen met jouw team, zodat alle spelers goed voorbereid en gekleed aan de aftrap van jullie eerste oefen- of bekerwedstrijd verschijnen.
    Volg svbrandevoort.nl, twitter, facebook en instagram voor nieuws over de nieuwe kleding. Heb je nu al een dringende vraag over voetbalkleding, e-mail dan naar kleding@svbrandevoort.nl.

Nog even geduld, het nieuwe groen en wit komt eraan!