• Welkom op de teampagina van de Draakjes!

  Ben jij ook zo gek op voetbal en ben je geboren in 2018 (O5), 2017 (O6) of in 2016 (O7)? Dan zijn de Draakjes (vanuit de KNVB ook wel mini’s genoemd) misschien wel iets voor jou! Ze trainen op vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur en zondag tussen 09.30 en 10.30 uur. In de vakanties wordt er niet getraind en je mag zelf kiezen of je 1 of 2 keer per week komt trainen.

  Op de trainingsdagen verzorgen diverse ouders en stagiaires (jeugdspelers van SV Brandevoort die een maatschappelijk stage lopen) de trainingen. De kinderen verzamelen een paar minuten voor de training met eigen kleding en (voetbal)schoenen (liefst met noppen, zaalschoenen zonder profiel op de zolen is niet wenselijk) op het veld en worden ontvangen door de trainers. Na een uurtje trainen gaan de kinderen weer met de ouders mee naar huis.

  Je kunt vrijblijvend (gratis) 3 proeftrainingen volgen bij de Draakjes, zo kan je kennis maken met de club, spelers/speelsters en trainers. Daarna kan je beslissen om lid te worden en structureel aan te sluiten bij de trainingen. Het beleid van de club is dat meisjes tot en met 10 jaar tussen en met de jongens spelen, dus ook bij de Draakjes. Vanaf 11 jaar worden er meidenteams geformeerd.

  Meld je aan voor proeftrainingen via: coordinatorJO8-Draakjes@svbrandevoort.nl.

  Wil je structureel gaan trainen bij de Draakjes en lid worden, vul dan de gegevens in op het formulier op onze site.

  Voor de kinderen geboren in 2016 is er, naast de trainingen, ook nog de mogelijkheid om op zaterdagochtend wedstrijdjes 4 tegen 4 te spelen bij de O7-teams van SV Brandevoort. Voor meer informatie hierover: coordinatorJO8-Draakjes@svbrandevoort.nl.

  Kinderen geboren in 2015 spelen bij de O8-teams van SV Brandevoort. Voor meer informatie zoals proeftrainingen, meld je bij: coordinatorJO8-Draakjes@svbrandevoort.nl.

  De data van de trainingen van de Draakjes in 2023 vind je hier:

   

  training Draakjes 2023

rfwbs-slide