• Op woensdagavond 1 juni jl. hebben onze SVB-jeugdscheidsrechters Tessa Maas, Djeslinn Hermens en Luuk van der Rijt hun diploma in ontvangst mogen nemen voor de KNVB-cursus verenigingsscheidsrechter. Onder de bezielende begeleiding van scheidsrechtersco√∂rdinator Mark van de Meulenhof zijn de aspirantscheidsrechters op 16 maart gestart met deze pittige opleiding, die bestond uit vier cursusavonden van drie uur en een aantal praktijkuren.

Namens het bestuur en de scheidsrechterscommissie willen wij het drietal van harte feliciteren. Voor de komende jaren betekent dit weer gediplomeerde scheidsrechters bij de wedstrijden.

De scheidsrechterscommissie is op zoek naar mensen die de senioren op zondag willen fluiten. Vanzelfsprekend wordt hiervoor een passende cursus aangeboden. Heb je interesse? Neem dan contact op via scheidsrechters@svbrandevoort.nl.