• Fluiten is leuk! Scheidsrechter, iets voor jou?

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? SV Brandevoort kan je daarbij helpen! Onze club heeft de mogelijkheid om een aantal leden via de KNVB een cursus te laten volgen tot Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal. Na deze praktijkgerichte opleiding kun je met voldoende bagage aan de slag bij 11 tegen 11-wedstrijden bij SV Brandevoort.

Tijdens de cursus oefen je op het veld met leiding geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. Begeleiding is cruciaal voor een beginnende scheidsrechter, daarom krijg je ook een praktijkbegeleider vanuit onze club.

Even wat praktische zaken op een rij:

• De minimale leeftijd is 14 jaar
    • De eerste cursusavond start op maandag 3 december om 19.00 uur en daarna vervolgens een keer in de maand op een doordeweekse dag
    • De cursus vindt plaats bij SV Brandevoort
    • De studieduur is in totaal 24 uur, bestaande uit vier bijeenkomsten van 3 uur, 8 uur zelfstudie en 4 uur fluiten van stagewedstrijden

Ben jij de nieuwe Bj√∂rn Kuipers of Danny Makkelie? Meld je dan nu aan via deze link: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=13238803 (op deze website wordt gesproken over 19 november om 19.30 uur als eerste bijeenkomst, maar deze is bestemd voor de begeleiders vanuit de club en niet voor de cursisten. De cursus start op 3 december).

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Jack le Doux: jaa.ledoux@gmail.com. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang.