• Gezocht: voetbalmeiden en voetbalvrouwen

 • Het gevoel dat je krijgt als je de bal die mooie curve kunt geven, de euforie die je voelt als jij in de laatste minuut de winnende treffer maakt, het vers gemaaide gras dat je ruikt als je net voor de wedstrijd het voetbalveld betreedt. Voetbal is plezier, voetbal is passie. De Oranjeleeuwinnen weten het, ruim 160.000 vrouwelijke leden van de KNVB weten het en onze meiden en vrouwen bij SV Brandevoort weten het!

  Verspreid over verschillende teams staan er iedere week bijna 80 meiden en vrouwen bij SV Brandevoort op het veld. Vrouwen die het spelletje pas sinds kort of al langere tijd spelen, maar ook meiden die van kleins af aan al tegen een bal aan trappen. Meisjes vanaf 4 die lekker bij de Draakjes spelen, meiden van bijvoorbeeld 9 die in een gemengd team de kneepjes van het voetbal leren, meiden die in een van de meidenteams spelen of vrouwen die het leuk vinden om op vrijdagavond een balletje bij de Veterinnen te trappen. Bij SV Brandevoort kunnen alle leeftijden en niveaus terecht.

  Met ingang van seizoen 21/22 beschikt SV Brandevoort ook over een Senioren Vrouwenvoetbalteam voor iedereen vanaf 19 jaar. Daarnaast kunnen de jongste meisjes volgend seizoen terecht bij de Draakjes of een van de JO-teams, en alle meiden vanaf 11 jaar bij MO13-1, MO15-1 of MO19-1.

  SV Brandevoort is op zoek naar nog meer meiden en vrouwen met passie, lef en liefde voor voetbal. Lijkt het je wat? Kom eens een keer meetrainen bij de Draakjes, een van gemengde teams (JO-teams), meidenteams (MO-teams), de Veterinnen (30+, op dit moment wachtlijst) of het toekomstige Senioren Vrouwenteam. Kijk hier voor de trainingstijden.

  Vermeld bij het aanmelden voor een training, naam en geboortedatum.

  aanmelden trainingen en/of meer informatie

rfwbs-slide