• Gezocht: voetbalmeiden

• Het gevoel dat je krijgt als je de bal die mooie curve kunt geven, de euforie die je voelt als jij in de laatste minuut de winnende treffer maakt, het vers gemaaide gras dat je ruikt als je net voor de wedstrijd het voetbalveld betreedt. Voetbal is plezier, voetbal is passie. De Oranjeleeuwinnen weten het, ruim 160.000 vrouwelijke leden van de KNVB weten het en onze meiden bij SV Brandevoort weten het!

Verspreid over verschillende teams staan er iedere week ruim 60 meiden bij SV Brandevoort op het veld. Meiden die het spelletje pas sinds kort spelen, maar ook meiden die van kleins af aan al tegen een bal aan trappen. Meiden van 5 die lekker bij de Draakjes spelen, meiden van 10 die in een gemengd team de kneepjes van het voetbal leren of als 14-plusser in een gezellig meidenteam. Bij SV Brandevoort kunnen alle leeftijden en niveaus terecht.

SV Brandevoort is op zoek naar meiden met passie, lef en liefde voor voetbal. Lijkt het je wat? Kom eens een keer meetrainen bij een van gemengde teams (JO-teams) of meidenteams (MO-teams). Kijk hier voor de trainingstijden.

Vermeld bij het aanmelden voor een training, naam en leeftijd.

aanmelden trainingen en/of meer informatie