• Vrijdag 19 april was het dan zover: Sensation Green. Na een mooie aanloop van een aantal maanden met diverse flyers, posters, een banner, aankondigingen en uitnodigingsvideo’s wisten onze 18+ leden en hun aanhang het clubhuis goed te vinden. Het zonnetje zorgde er het eerste uur voor dat het nog aangenaam was op het terras. Hierna spoorde hoofdtrainer Patrick van Hout het volk buiten aan om zich naar binnen te begeven. Hier stond namelijk iets moois te gebeuren.

Cultheld, entertainer en zanger Anton, waarmee de selectie had kennisgemaakt op het trainingsweekend enkele maanden geleden, was speciaal vanuit Veenendaal overgekomen om de sfeer er goed in te brengen. Een geweldige verrassing! Vanaf het optreden van Anton gingen de voetjes van de vloer en NO.1 Party Deejay Art wist iedereen de rest van de avond in extase te brengen. Daarnaast waren er enkele SVB’ers die de microfoon wisten te vinden en opvallend veel talent hadden. Wat een mooie avond: feest, gezelligheid, broederschap, zangtalent en dat allemaal vόόr en dόόr SVB-leden.

En passant werd ook alvast het thema voor de feestavond van komend seizoen onthuld: Pyjamaparty. Zorg dat je deze feestavond niet mist en houd het komende seizoen de diverse SVB-kanalen in de gaten voor de aankondiging.