• Chakir en Chadi zijn eerstejaars studenten van de opleiding Sportcommunicatie (Speco) van Fontys in Tilburg. Hun passie is voetbal en deze sport beoefenen ze al jaren. In hun jeugd hebben ze bij diverse voetbalclubs gespeeld, zowel professioneel als amateurvoetbal. Doordat de visie van SV Brandevoort hen erg aanspreekt lijkt het ze een mooie gelegenheid om hun schoolproject bij onze club uit te voeren.

De bedoeling van dit project is dat ze gaan onderzoeken hoe de communicatie tussen de leden en de club verloopt. Hiervoor stellen ze een enquête ter beschikking. De vragen hebben betrekking op de website en social media kanalen van SV Brandevoort. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 5 minuten. Ze ontvangen jullie bijdrage graag voor zaterdag 9 november a.s.

Naar de enquête