• Hoofdsponsoren

 • Broeckx Makelaars

  Wij zijn als Broeckx Makelaars vanaf het eerste moment betrokken bij de club als sponsor. Dus al ruim 11 jaar kan de club op onze financiële steun rekenen. Vooral het sporten en bewegen van de jeugd vinden wij belangrijk en dat is een van de redenen dat wij al jarenlang sponsor zijn van vooral de jeugdteams binnen SV Brandevoort.

  Daarnaast is Ruud Hesen van ons kantoor al jaren actief betrokken als trainer van twee teams, iets wat erg leuk is om te doen! Dus ook voor de komende jaren zullen wij betrokken zijn en blijven bij deze mooie club.

  www.woonplezier.nl

 • Mettom

  Als onderneming met veel Helmondse collega’s staan we bij Mettom voor lokale betrokkenheid. We leggen graag verbindingen tussen lokale ondernemers en daar past de ondersteuning van een groeiende club zoals SV Brandevoort heel goed bij! Sinds een paar jaar kan SV Brandevoort daarom op ons rekenen als trotse sponsor van de club.

  Wij zijn Mettom. Mettom is specialist in werkgeven en neemt je graag alle bijkomende werkzaamheden omtrent het werkgeverschap uit handen. Met onze payrolldienstverlening zorgen wij ervoor dat je geen risico’s loopt en dat alles perfect geregeld is voor je medewerkers. Mettom neemt het juridisch werkgeverschap van je over, maar je medewerker blijft alleen bij jou werkzaam. Wij ontzorgen jou zodat je de focus kunt houden op waar jij goed in bent! 

  www.mettom.nl

 • De Financiële Wooncoach

  Wij, Bas en Mark, zijn al een aantal jaren een van de trotse hoofdsponsors van SV Brandevoort. Wij vinden het belangrijk dat wij actief betrokken zijn in de wijk waar wij wonen. Dus voor ons is het als vanzelfsprekend dat wij deze club een warm hart toedragen. Het is mooi om te zien dat SV Brandevoort, waar hard gewerkt wordt, is uitgegroeid tot een mooie club met veel talent.

  De Financiële Wooncoach draagt daar graag aan bij. De leden van de club zijn daarmee verzekerd van een goede service en sponsoring. Wij helpen je graag verder als het gaat over jouw financiële wensen en uiteindelijk kiezen we samen de beste producten die daarbij passen. Jouw wensen staan daarbij centraal. Wij geven je inzicht je eigen financiële situatie.

  Kortom, De Financiële Wooncoach is jouw sportieve partner voor al je financiële zaken. Wil je kennismaken met het team, kom dan eens langs voor een kop koffie, bij ons kantoor in Helmond of Eindhoven. Winnen doe je met elkaar!

  www.definancielewooncoach.nl

 • Robey

  Naast Willem II, Sparta Rotterdam, SC Telstar en ruim 100 amateurverenigingen is Robey Sportswear vanaf het seizoen 2019-2020 ook de trotse kledingsponsor van SV Brandevoort. De club heeft hierbij gekozen voor Robey Custom Made, waardoor het tenue naadloos aansluit op de clubcultuur. Bij Robey combineren we het beste van twee werelden. Een stijlvolle look met optimaal comfort.

  Het resultaat is een collectie met kwaliteit en karakter. Traditioneel met een moderne twist. We ontwerpen alleen kleding die we zelf ook willen dragen. Kleding die zo stijlvol is dat je het ook in je vrije tijd aantrekt. Uiteraard met de kenmerkende Robey-details: de langere achterkant van onze shirts en broekjes, de letter R op beide mouwen en natuurlijk de Robey-klaver. Ons eigen, unieke beeldmerk, dat staat voor het geluk dat iedere sporter goed kan gebruiken en voor het geluksgevoel dat je ervaart als je met je vrienden op het voetbalveld staat.

  Puur. Voetbal. sedert 1947.

  www.robeysportswear.com

rfwbs-slide