• Ik ren voor Ombir

  Steun Patrick Keulens met zijn missie "Ik ren voor Ombir" 

  Patrick Keulens heeft een missie: de trainer/speler van SV Brandevoort en vader van jeugdspelers Timm en Willem, zet zich in voor de Ombir Foundation in Nepal, in 2016 opgericht door de nu 24-jarige Nederlander Mick Bröcker. Hij gaat de komende tijd 40 halve marathons lopen om zoveel mogelijk supporters te werven voor de Ombir Foundation, welke hij omgedoopt heeft in FC Ombir, omdat het om een elftal (wees)kinderen is en Ombir en de andere kinderen van voetbal houden. De bedoeling is om met project ‘Ik Ren Voor Ombir’ een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan FC Ombir, zodat de weeskinderen van Mick Bröcker een nieuw (t)huis krijgen en kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige familie, de Ombir Family. Ieder kind ter wereld heeft familie en liefde nodig, dit is de basis voor hun ontwikkeling.

  Het geld wordt 100% besteed aan de bouw en inrichting van het nieuwe weeshuis, en aan de kosten voor het dagelijks levensonderhoud, onderwijs, zorg en welzijn van de elf kinderen. Met een liefdevol thuis kunnen deze kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige en weerbare volwassenen. In het nieuwe huis zal plek zijn voor veertien kinderen. Hoe meer kinderen, hoe meer liefde en geluk en hoe groter de familie. Hier is echter wel voldoende geld voor nodig.

  Ben je geïnspireerd door de verhalen en wil jij ook letterlijk je steentje bijdragen? Word dan nu supporter en koop een seizoenkaart voor een plekje in het stadion van ‘FC Ombir’ en volg daar de ontwikkeling van de spelers van het team, zie Patrick rennen én volg de bouw van het nieuwe weeshuis!

  Een seizoenkaart is er al voor twee euro vijftig (per week/loop). In totaal draag je dan het komende seizoen 100 euro bij. Voor de jeugd is er een speciale seizoenkaart voor de jeugdrang en die kost 1 euro (per week/loop); 40 euro voor het hele seizoen. Er is zelfs een spaarpot ontworpen waar je iedere week kunt sparen voor je seizoenkaart van FC Ombir. Achteraf (juni 2018) reken je pas af. Voor de zakelijke markt zijn er natuurlijk ook businessboxen beschikbaar in het stadion.

  Volgend jaar gaat Patrick zelf weer naar Nepal toe om namens alle supporters het bij elkaar gerende geld symbolisch aan de stichting te geven. Onder drie stoelen in het stadion ligt aan het einde van het seizoen zelfs een persoonlijke uitnodiging klaar. Ben jij de gelukkige? Dan ga je met Patrick mee (als je dit natuurlijk leuk lijkt) naar Kathmandu om de cheque namens alle supporters te overhandigen!

  Via de social media-kanalen van Ik Ren Voor Ombir (website, Facebook en Instagram) vind je ook alle info en updates en een loopkalender met de veertig events. Ook zie je daar nieuws over de bouw van het weeshuis en ontwikkelingen rondom de kinderen. Kijk op www.ikrenvoorombir.nl om te zien hoe je Patrick kunt steunen.

rfwbs-slide