• Het is zover! Alle teams van SV Brandevoort steken zich vanaf 26 en 27 oktober in het nieuw. Ons groen-wit heeft een nieuw kledingmerk, een nieuw ontwerp, nieuwe sponsors en een nieuwe uitstraling om trots op te zijn.

Een nieuw shirt haal je niet zomaar uit de kast. Daar is veel aan voorafgegaan. Uren van denken, tekenen, overleggen, opnieuw ontwerpen, fabriceren, uitproberen en bestellen. De kledingcommissie, Peter Smulders en Mirjam van de Broek, werkte nauw samen met de professionals van Robey Sportswear, 100% Voetbal en het bestuur van SV Brandevoort. Samen ontwerpen, produceren en leveren ze nu ons nieuwe, exclusieve tenue.

Niet één, nee, twéé nieuwe tenues. Het uittenue is mogelijk nog spectaculairder dan het thuistenue.

Het nieuwe thuistenue is ontworpen voor topprestaties en jaren voetbalplezier. Voor de allerkleinste draken, tot de breedste veteranen, voor het eerste tot het laatste, voor meiden, vrouwen, jongens en mannen. Voor iedereen die houdt van ons groen-wit. Voor alle leden van SV Brandevoort! Voor de teams JO13 t/m senioren wordt ook een uittenue ter beschikking gesteld.

De tenues (shirt, broekje en sokken) worden door SV Brandevoort aan elk team in teamtassen ter beschikking gesteld en zijn grotendeels gefinancierd door Robey Sportswear, 100% Voetbal en onze vaste sponsors Broeckx Makelaars, Mettom Payrolling en De Financiële Wooncoach. Daarnaast worden binnenkort ook de overige enthousiaste sponsors per team toegevoegd, om het geheel helemaal mooi af te ronden. We zijn de bestaande en nieuwe sponsors zeer dankbaar voor de financiële prikkel die noodzakelijk is en past bij de groei van onze vereniging.
    Door die financiële injectie betalen leden slechts € 7,50 per jaar in de vorm van een kledingfondsbijdrage.

Zondag 20 oktober 2019 onthullen we ons nieuwe thuistenue voor de thuiswedstrijd van SV Brandevoort 1. Ben erbij en zie met eigen ogen hoe vet het nieuwe thuistenue is, waar ook jij dit seizoen in schittert!

Presentatie van het nieuwe SV Brandevoort tenue
    Sportpark Brandevoort
    Zondag 20 oktober 2019 om 13.30 uur
    Wedstrijd 14.30 uur