• Jacqueline le Doux nieuw bestuurslid Communicatie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van woensdag 12 december jl. is Jacqueline Le Doux officieel lid geworden van het hoofdbestuur van SV Brandevoort en vanaf heden verantwoordelijk voor Communicatie binnen onze club. Medio 2017 startte zij als voorzitter van de Evenementencommissie en vervolgens de Lustrumcommissie. Jacqueline heeft met veel enthousiasme een programma van diverse activiteiten opgezet voor de organisatie, zoals het E-kamp, de KidsClub en het 10-jarig bestaan van SV Brandevoort. Daarbij puttend uit een jarenlange ervaring in het begeleiden van verandertrajecten en het organiseren van evenementen.

Jacqueline hecht veel waarde aan goede communicatie, PR en branding en zal de komende tijd onder andere werken aan eenvormigheid van berichtgeving, in- en extern, in samenwerking met de diverse commissies binnen SV Brandevoort. Haar doel is dat leden van SV Brandevoort zich geïnformeerd, geïnspireerd en betrokken blijven voelen bij de nieuwe koers van SV Brandevoort.