• Afgelopen zaterdag 21 mei is JO11-2 kampioen geworden! Deze dag was de laatste wedstrijd, thuis tegen Geldrop, waarbij een gelijkspel voldoende was om kampioen te worden. Alle acht wedstrijden in de vierde fase werden namelijk gewonnen, met 43 doelpunten voor en slechts 11 doelpunten tegen.

Er stonden veel ouders langs de lijn om het team aan te moedigen. Brandevoort was duidelijk de bovenliggende ploeg met de nodige kansen. Er werd als team goed samengespeeld. Net voor rust kwam Brandevoort  met 1-0 voor door een knappe individuele actie. De keeper voorkwam bovendien een tegendoelpunt met een aantal goede reddingen. Vlak voor het einde maakte Brandevoort 2-0 met een afstandsschot waarvan iedereen, inclusief de keeper van Geldrop, dacht dat het naast zou gaan.

Na het eindsignaal werd het kampioenschap gevierd met muziek, rookfakkels, knallende kurken, medailles en lekkere broodjes in de kantine.

De trainers, coaches , ouders en SV Brandevoort zijn trots op het goede teamwork en het behaalde resultaat! Gefeliciteerd mannen!