• JO8-1 winnaar van de Gebroeders Van de Kerkhof Cup!

  12 jul 2021
 • Op zondag 11 juli jl. wist JO8-1 op Sportpark De Braak de Gebroeders Van de Kerkhof Cup in de wacht te slepen. Het organiseren van deze wedstrijd voor jeugdige voetballers is een initiatief van de Helmondse Sporthelden. Zij proberen om kinderen meer te betrekken bij de sporten die ze leuk vinden en graag doen.

  Tijdens dit toernooi strijden diverse voetbalteams om een heuse grote beker: de Gebroeders Van de Kerkhof Cup, met René en Willie van de Kerkhof als naamgevers. De bekende oud-voetballers waren ook aanwezig om de medailles en de cup uit te reiken. 
  Animo was er genoeg. De deelnemende teams waren onder andere Stiphout Vooruit, Milheezer boys, Bruheze, FC Eindhoven, HVV Helmond, SV Brandevoort en als enige niet-voetbalteam de Vuurvogel. 

  Na een dik uur spelen waren er al wat afvallers en bleven er uiteindelijk vier teams over voor twee finales. SV de Braak tegen HVV om de derde en vierde plaats en SV Brandevoort tegen Milheezer Boys om de eerste en tweede plaats. Bij deze laatste wedstrijd was het bloedspannend. In bijna de hele wedstrijd werd er niet gescoord, tot een halve minuut voor tijd onze JO8-1 toch het net wist te vinden! Het team werd gefeliciteerd door de gebroeders Van de Kerkhof en ging daarna op de foto met de tweeling én de grote beker. 

  Gefeliciteerd JO8-1!


rfwbs-slide