• Alle spelers van SV Brandevoort dragen vanaf seizoen 2019-2020 het nieuw tenue van onze kledingpartner Robey, in samenwerking met 100% Voetbal. Deze wedstrijdkleding wordt je aangeboden door SV Brandevoort, Robey Sportswear, 100% Voetbal en onze huidige sponsors Broeckx Makelaars, Mettom Payrolling en De Financiële Wooncoach. Daarnaast kunnen ook overige enthousiaste sponsors per team toegevoegd worden, om het geheel helemaal mooi af te ronden. 

  Elk team ontvangt een teambag met een complete set wedstrijdtenues (exclusief kousen, deze moet je zelf aanschaffen) voor het hele team. Voor de teams O13 t/m senioren is er ook een reservetenue ter beschikking, op het moment dat het tenue van de tegenstander te veel op dat van SV Brandevoort lijkt.

  Wedstrijdtenue (thuis)
  Het thuistenue bestaat uit voetbalkleding van het merk Robey:

  • 1 voetbalshirt, korte mouwen, wit met groene strepen en zwarte biezen, voorzien van SV Brandevoort-logo, de namen van onze sponsors Mettom op de rug, Broeckx op beide mouwen en logo’s van Robey
  • 1 voetbalshort, groen, voorzien van het logo van onze sponsor De Financiële Wooncoach en het logo van Robey
  • 1 paar voetbalkousen, wit met groene strepen, voorzien van het woordmerk SV Brandevoort (SVB) en het klaverblad-logo van Robey

  Reservetenue (vanaf JO13)
  Het reservetenue bestaat uit voetbalkleding van het merk Robey:

  • 1 voetbalshirt, korte mouwen, zwart met groene tekening, voorzien van SV Brandevoort-logo, de namen van onze sponsors Mettom op de rug, Broeckx op beide mouwen en logo’s van Robey
  • 1 voetbalshort, zwart, voorzien van het logo van onze sponsor De Financiële Wooncoach en het logo van Robey
  • 1 paar voetbalkousen, zwart, voorzien van het woordmerk SV Brandevoort (SVB) en het klaverblad-logo van Robey

  Bestelprocedure sokken
  De witte wedstrijdsokken, net zoals de oranje/groene keeperssokken, maken geen deel uit van het tenue, maar moet je zelf aanschaffen. Ze hoeven dus aan het einde van het seizoen ook niet in de teambag. 
  Mocht je nieuwe sokken nodig hebben, dan kun je deze bestellen via kleding@svbrandevoort.nl. Zet in deze mail je naam en de maat van de sokken:

  • mini 27-31
  • kids 32-36
  • junior 37-40
  • senior 41-46

  Nadat de bestelling is verstuurd, ontvang je vanuit de kledingcommissie een bevestiging dat de sokken opgehaald kunnen worden in de sportkantine. Ophalen kan alleen op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur, mits de bestelling voor dinsdag 15.00 uur is verstuurd. De prijs van een paar sokken is € 10,- en uitsluitend per PIN te betalen in de sportkantine.

  Kledingprotocol en kledingfondsbijdrage
  In het SV Brandevoort Kledingprotocol vind je informatie over de voetbalkleding. De tenues zijn grotendeels gefinancierd door Robey Sportswear, 100% Voetbal en onze vaste sponsors Broeckx Makelaars, Mettom Payrolling en De Financiële Wooncoach. Door die financiële injectie betalen leden slechts € 15,00 per jaar in de vorm van een kledingfondsbijdrage.

  Teamkleding
  Wil je kleding bestellen voor een compleet team? Stuur dan je aanvraag naar kleding@svbrandevoort.nl

  Webshop voor overige kleding
  Let op: mocht je een thermoshirt onder je tenue willen dragen, dan is deze verplicht wit en volgens de richtlijnen van de KNVB. Deze thermoshirts zijn verkrijgbaar in onze webshop of bij HEMA en Decathlon. 
  Ook presentatie- en trainingskleding zijn verkrijgbaar in onze webshop. Eveneens te koop zonder SV Brandevoort-logo, voor als je ook thuis sportief erbij wilt lopen.

  Naar webshop

 • Thuistenue

 • Reservetenue

 • Strijden voor ons groen en wit

  Een clubtenue is niet zomaar een stukje stof, dat je over je hoofd trekt voordat je gaat voetballen

  Nee, het is een shirt waarin je strijdt

  Waarvóór je strijdt

  Voor de kleuren

  Voor je club, je team, je vrienden

  Voor dat logo op je hart en ín je hart

  Samen lijd je pijn, deel je vreugde

  Samen geef je alles

  Bloed, zweet en tranen

  Uit liefde

  Liefde voor het mooiste spel op aarde

  En voor het mooiste shirt op aarde


  (bron: website Robey)

rfwbs-slide