• Korting voor kaarten Helmond Sport - Telstar, met leuke winacties!

    15 okt 2023
  • Heb je altijd of alweer naar een wedstrijd van Helmond Sport willen gaan? Vrijdag 3 november om 20.00 uur speelt Helmond Sport thuis tegen Telstar! Helmond Sport wil deze wedstrijd in het teken van amateurclubs in de regio zetten. Leden van SV Brandevoort kunnen kaarten kopen met 30%, met plaatsen op tribune vak A-B-D. Uiteraard zouden we het leuk vinden om met een grote delegatie van SV Brandevoort aanwezig te zijn bij deze wedstrijd. Mocht dit dan ook nog eens lukken, dan kunnen we als club kans maken op een Helmond Sport Regiotour op onze club!

    Mocht je nog een leuk teamuitje zoeken, dan is dit een mooie gelegenheid. Ga je als team compleet naar deze wedstrijd, dan ontvang je nog een leuke prijs.

    In de rust zal ook een leuke activiteit 'latje trappen' plaatsvinden op het veld. Er is hiervoor een aantal amateurclubs in de regio gevraagd, waaronder SV Brandevoort. Er zullen van vijf amateurclubs - van iedere club een speler van de JO13 - het 'latje trappen' vertegenwoordigen. SV Brandevoort zal bij de JO13 een eigen competitie houden voor het 'latje trappen'. We houden jullie op de hoogte, van wie dat uiteindelijk gaat worden.

    Ga je gezellig mee, op 3 november, naar de wedstrijd van Helmond Sport? Meld je dan VOOR 25 OKTOBER 2023 aan bij Tamara Vorstenbosch, email: tamara-svb@hotmail.com of via nummer 06-18511639. Vermeld daarbij het aantal kaarten dat je wilt bestellen, naam en in welk team jezelf, je zoon of dochter zit.

rfwbs-slide