• Laatste info nieuwe wedstrijd- en trainingskleding

5 jun 2019
  • Op 26 april jl. heeft SV Brandevoort een contract getekend met Robey Sportswear en 100% Football voor sponsoring en levering van wedstrijd- en trainingskleding. Voor SV Brandevoort is deze stap van grote betekenis in de verdere ontwikkeling richting de toekomst.

In samenwerking met Robey werkt de kleding- en sponsorcommissie van SVB momenteel hard aan het ontwerp van een prachtig en uniek thuis- en uittenue voor SV Brandevoort. Bovendien wordt met de hoofdsponsors overleg gevoerd over verdere en nauwere samenwerking.

De voetbaltenues komen vanaf het nieuwe seizoen ter beschikking voor alle teams. Binnenkort is er een webshop beschikbaar waarop de nieuwe SV Brandevoort kledinglijn te koop zal zijn. Een nieuwe lijn die past bij de uitstraling van onze mooie club! Verdere informatie over de introductie van deze webshop volgt later.

In ieder geval het vriendelijke verzoek vanaf nu geen Hummel voetbaltenues meer aan te schaffen.

De kleding- en sponsorcommissie houdt alle leden de komende tijd op de hoogte wat betreft de ontwikkeling van nieuw kledingbeleid en de levering van nieuwe voetbaltenues. Hou daarvoor de website van SV Brandevoort in de gaten! Heb je een vraag, neem dan gerust contact op met de commissie