• Ledenadministrateur Arnold de Jong zoekt opvolger (m/v)!

20 apr 2019
  • Al enige tijd is Arnold actief als vrijwilliger van SV Brandevoort met als grootste bijdrage het bijhouden van de ledenadministratie. Met zijn ervaring bij Helmond Sport en enkele andere (zaal)voetbalverenigingen in de regio had Arnold alles in huis om in 2015 de ledenadministratie van SV Brandevoort op zich te nemen. Vanaf die tijd droeg hij met verve zorg voor de nieuwe inschrijvingen, overschrijvingen, uitschrijvingen en wijzigingen van NAW-gegevens van onze spelers en vrijwilligers. Met name het contact met alle nieuwe leden, de hoofdleiders en bestuur maakten en maken het tot een boeiende en plezierige activiteit. De grootste uidaging zijn de overschrijvingen waar de tijd altijd dringt en er contact en overeenstemming met andere verenigingen moet zijn.

Arnold neemt omstreeks medio juni afscheid als onze ledenadministrateur. Hij start dan als teamleider bij een van onze jeugdselectieteams. In deze rol gaat Arnold er voor zorgen dat de trainer zich kan focussen op alle voetbaltechnische zaken, terwijl hij de organisatie er omheen voor zijn rekening neemt. Wij wensen hem daar veel plezier en succes mee!

We willen Arnold bedanken voor zijn werk met onze ledenadministratie de afgelopen jaren. Ook willen we zijn steun en toeverlaat Patricia danken voor haar steun bij zijn werk en onze vereniging. Trouwe supporters en toegewijde vrijwilligers, dank daarvoor.

Oproep: wie wordt onze nieuwe ledenadministrateur?
    Graag komen we in contact met mensen die de rol van Arnold willen overnemen. Arnold zal opleiding en ondersteuning bieden waar nodig. Voor meer info: vrijwilligerszaken@svbrandevoort.nl