• Schrijf je nu in: PSV Soccerschool Dagclinics in meivakantie

20 feb 2019
  • Bij de PSV Soccerschool kunnen jeugdige voetballers in de meivakantie één dag trainen als een echte PSV’er. Op Sportcomplex De Herdgang maak je kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om het hebben van voetbalplezier en het beleving van facetten van de  PSV Jeugdopleiding. Daarnaast houden de trainers altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten.

Schrijf je in!

Voor wie is het?
    Alle jongens én meisjes van 7 tot en met 15 jaar die het leuk vinden om een dag te trainen als PSV’er zijn welkom.

• voetbalclinics
    • speciale Dagclinic voor meiden
    • speciale Dagclinic voor keepers

Deelnemen aan de eendaagse clinics is al mogelijk vanaf € 94,05 (incl. ledenkorting).

Wij als vereniging maken kans op:

• Bij deelname van 10 leden mag onze vereniging twee trainers afvaardigen voor een Coach de Coach-project op Sportcomplex De Herdgang, waarbij onze trainers gedurende vijf weken door PSV worden begeleid.
    • Bovendien mogen we als SV Brandevoort een gratis deelname aan de Soccerschool ter waarde van € 99,- verloten onder de leden!