• Vandaag de op papier eenvoudige uitwedstrijd tegen Mariahout 3. Maar je moet niet altijd alles geloven wat op papier staat zegt men. Nou dat klopt. We hadden dan wel een optisch overwicht, maar als we dichter bij hun goal kwamen, werd de passing slordiger en de omschakeling na die slechte passes was ook niet wat het zijn moet. En dan kijk je met nog een kwartier te spelen in de eerste helft zomaar tegen een 2-0 achterstand aan.
    Maar na de 2-0 leek de knop dan toch om te gaan. Omdat Daan op de paal knalde en een verdediger van Mariahout nog net redding kon brengen op de lijn bleef het tot de rust 2-0.

Moes was inmiddels vervangen door Ties van JO19-1. Stan (ook van JO19-1) schoof daardoor op naar het middenveld. Afspraak in de rust.. 2e helft vol druk naar voren en proberen snel de 1-2 te maken. En dat lukte. Joey kreeg de bal rechts in het strafschopgebied en schoot de bal in de lange hoek.

Door de 1-2 en de zeer slecht leidende scheidsrechter werd het spelbeeld grimmiger. Het werd een 'vechtwedstrijd'. Overtredingen en intimidatie over en weer. Paar opstootjes, maar gelukkig konden die op tijd gesust worden. We bleven de druk opvoeren en na ongeveer 20 minuten in de 2e helft viel de zeer verdiende gelijkmaker. Jorn haalde uit met rechts. Een lastig schot met een stuit vlak voor de keeper. Doordat de keeper het zicht ook nog eens ontnomen werd door de centrale verdediger, verkeek hij zich op de stuiterbal en verdween die bal pardoes tegen de touwen. De 2-2 was een feit.

Mariahout probeerde bijna letterlijk met hand en tand de gelijke stand te verdedigen. Er waren al een paar gele kaarten gevallen. Een bij ons en twee bij Mariahout. Tijdens de 2e overtal-periode scoorden we 15 minuten voor tijd de 2-3. Lars werd in stelling gebracht en deed wat hij de laatste weken altijd doet en dat is scoren.

Er kwamen zeker nog kansen op de 2-4, maar die viel niet meer. Mariahout is op een corner en vrije trap na niet meer bij onze goal geweest. Een verdiende overwinning na een slecht eerste half uur. Concurrent voor plek 2 UDI won ook, dus de 2e plaats is nog lang niet zeker. Donderdagavond de lastige uitwedstrijd tegen Schijndel/De Wit. De ploeg met de minste tegengoals in onze competitie. Dat gaat nog lastig genoeg worden. Maar we gaan ervoor natuurlijk. De 2e plaats is belangrijk.....!