• Zaterdag 14 mei 2022 kon het gebeuren. Als MO15-1 tegen directe concurrent Terlo in ieder geval gelijk zou spelen of zou winnen, dan zou ons meidenteam ongeslagen kampioen worden. Met een stralend zonnetje en een bomvolle tribune startte de thuiswedstrijd om 14.00 uur. In het begin was het nog even aftasten, maar al gauw kregen onze meiden de overhand en binnen no-time lagen er een paar goals voor de rust in. Vanaf dat moment was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld en de tweede helft een formaliteit. Na 70 minuten stond er een stand van 4-1 op het scorebord en kon de champagnefles geopend worden: ongeslagen kampioen!

Coaches Nika de Jong, Anne van Esch en alle meiden van MO15-1: van harte gefeliciteerd!