• Officiële teamfoto seizoen 22/23 van alle teams

2 sep 2022
  • We staan aan de vooravond van seizoen 22/23 en we hopen dat iedereen er weer zin in heeft! Binnen SV Brandevoort bestaat al langer de wens om ieder seizoen van elk team een officiële teamfoto te maken. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op de website, op de schermen in de kantine en op social media, maar ook op momenten als er iets te vieren valt, zoals een kampioenschap. Om die reden willen we tijdens een aantal weekenden in september proberen ieder team op de foto te zetten.

Het is gelukt om een schema in elkaar te puzzelen, de meeste recente versie kun je hieronder bekijken. Op een aantal uitzonderingen na, wordt de foto gemaakt voor een thuiswedstrijd. We gaan ervan uit dat elk team aanwezig is op betreffende datum en tijdstip. Alleen als het écht niet uitkomt, horen we dit graag via communicatie2@svbrandevoort.nl, zodat we kunnen kijken of er nog een andere mogelijkheid is.

Even wat praktische zaken op een rij:

• De foto wordt gemaakt op het grasgedeelte tussen veld 2 en veld 4 van Sportpark Brandevoort;
    • Spelers dragen het officiële groen-witte SV Brandevoort tenue, inclusief bijbehorende sokken en voetbalschoenen;
    • Keepers dragen het officiële SV Brandevoort keeperstenue, inclusief bijbehorende sokken en voetbalschoenen;
    • Trainers/coaches dragen het officiële SV Brandevoort zwarte trainerstenue dat iedere trainer/coach uitgereikt of van een sponsor heeft gekregen, inclusief voetbal/sportschoenen. Mocht je dit niet hebben, dan is neutrale zwarte trainingskleding ook prima;
    • Op enkele uitzonderingen na worden de foto’s voorafgaand aan je wedstrijd gemaakt, zodat de tenues nog schoon zijn;
    • Zorg dat je 5 minuten voor aanvang met je team aanwezig bent bij de fotolocatie;
    • Mochten 1 of 2 spelers verhinderd zijn, dan maken we toch de foto. Alleen als er te veel afwezige spelers zijn, proberen we een ander moment te vinden om de foto te maken.

De bedoeling is natuurlijk om de foto’s te maken als de weersomstandigheden goed zijn. Mocht het weer dusdanig slecht zijn, dan bestaat de mogelijkheid dat we het fotomoment verplaatsen. Via de trainers/coaches wordt hier eventueel over gecommuniceerd. Maar zonder tegenbericht gaat de fotosessie door volgens planning.

Wij hopen op ieders medewerking en zien jullie graag op de datum en het tijdstip die voor jullie ingepland staan!

Schema teamfoto 22/23