• Het bestuur en de werkgroep Beleid danken iedereen voor het invullen van de enquête. Wij zijn blij met het grote aantal reacties dat we gekregen hebben. Het laat een grote betrokkenheid bij onze vereniging zien. Reacties waren kritisch, zowel in positieve zin als opbouwend. Hier kunnen we echt iets mee.

De club wil graag de volgende stap zetten in het proces van ons nieuwe beleidsplan en verder bouwen op de uitkomsten van de enquête. Daarom organiseren we op woensdag 13 juli aanstaande om 20.00 uur een open avond in onze kantine om met jullie van gedachten te wisselen over onze visie en ons beleid. Iedereen is van harte welkom. Je kunt je inschrijven via onderstaande button.

Vergeten in te schrijven? Geen probleem, spontaan inlopen mag ook. We hopen op een grote opkomst, jullie meningen en ideeën zijn belangrijk voor ons!

inschrijven 13 juli