• Richtlijnen coronavirus

Update 27 maart 2021

De Nederlandse regering heeft op dinsdag 23 februari 2021 tijdens de persconferentie een aantal maatregelen aangepast. Voor SV Brandevoort betekent dit concreet dat alle sporters t/m 26 jaar buiten in teamverband zonder 1,5 meter afstand met elkaar mogen sporten bij SV Brandevoort. Deze regel gaat in op woensdag 3 maart 2021.

Op maandag 8 maart jl. maakte de regering bekend dat sporters van 27 jaar en ouder vanaf dinsdag 16 maart 2021 in groepen van maximaal 4 personen mogen sporten op 1,5 meter afstand. De noodverordening van de Veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost blijft bepalend. Het bestuur blijft de berichtgeving goed volgen en laat weten dat het fijn is om te zien dat iedereen zich goed aan de richtlijnen houdt.

De regels zijn nu als volgt:

• Alle amateurcompetities zijn tot nader bericht stilgelegd;
    • Spelers en speelsters t/m 26 jaar mogen deelnemen aan de groepstrainingen en onderling (tegen andere SVB-teams) wedstrijden spelen op Sportpark Brandevoort;
    • Spelers en speelsters vanaf 27 jaar mogen niet deelnemen aan de groepstrainingen en onderlinge wedstrijden van SV Brandevoort. Zij mogen alleen trainen in groepen van maximaal vier personen en met onderling 1,5 meter afstand. Deze trainingen vinden wel/niet plaats in overleg met de trainer;
    • De kantine, douches en kleedkamers zijn gesloten;
    • Er is geen publiek toegestaan. Ook buiten het terrein op fietspaden en wegen niet.

Nog wat aanvullende mededelingen vanuit de club:

• Tijdelijk geldt er een avondklok van 22.00 uur (gaat in per 31 maart 2021);
    • Tijdens de trainingen is het toilet open, alsook de matchroom;
    • Het verzoek is om voor en na de training je handen thuis te wassen;
    • Na trainingen en eventueel onderlinge wedstrijden blijf je niet hangen maar verlaat je direct het sportpark;
    • Op het sportpark loopt een aantal mensen rond om alles in de gaten te houden.

Kijk ook op de site van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Mochten er tussentijds aanpassingen komen op deze regels vanuit de (lokale) overheid, dan passen wij die natuurlijk aan en berichten daarover via onze site.