• Richtlijnen coronavirus

Update 3 juni 2021

De Nederlandse regering heeft op 28 mei 2021 weer een aantal versoepelingen aangekondigd.

Vanaf 5 juni 2021 mogen alle sporters vanaf 18 jaar weer in groepen van maximaal 50 personen buiten met elkaar sporten, zonder 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.
    Wedstrijden voor iedereen t/m 17 jaar in competitieverband zijn weer toegestaan. Sporters van 18 jaar en ouder mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen spelers van SV Brandevoort zijn wel mogelijk.

De regels zijn nu als volgt:

• Spelers en speelsters t/m 17 jaar mogen weer in competitieverband spelen;
    • Spelers en speelsters vanaf 18 jaar mogen deelnemen aan de trainingen in groepen van maximaal 50 personen en onderling (tegen andere SVB-teams) wedstrijden spelen op Sportpark Brandevoort, zonder 1,5 meter afstand te houden;
    • De douches, kleedkamers en de kantine zijn geopend voor de sporters;
    • Er is geen publiek toegestaan. Ook buiten het terrein op fietspaden en wegen niet.

Nog wat aanvullende mededelingen vanuit de club:

• Tijdens de trainingen is het toilet open, alsook de matchroom;
    • Het verzoek is om voor en na de training je handen thuis te wassen;
    • Op het sportpark loopt een aantal mensen rond om alles in de gaten te houden.

Belangrijk: houd je aan de corona-maatregelen die nog wel gelden en volg ook altijd de aanwijzingen op van de sportparkbeheerder en -medewerkers.

Kijk ook op de site van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Mochten er tussentijds aanpassingen komen op deze regels vanuit de (lokale) overheid, dan passen wij die natuurlijk aan en berichten daarover via onze site.