• Richtlijnen coronavirus

Update 16 januari 2022

Vanaf maandag 17 januari 2022 is het voor iedereen weer mogelijk om te trainen en onderling wedstrijden te spelen.

Verder gelden nog steeds de volgende regels:

• Publiek is helaas niet welkom bij wedstrijden en trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden en trainingen, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en vrijwilligers;
    • De kleedkamers en kantine zijn gesloten (afhaal wel mogelijk), het toilet is wel open.

Deze regels blijven voorlopig tot nader order van kracht.

We doen een dringend beroep op alle ouders die hun kind naar en van de training/wedstrijd komen brengen/halen: blijf buiten de poort. Wacht op de parkeerplaats of voor het hek en houd hierbij rekening met de 1,5 meter maatregel.

Daarnaast doen we als vereniging een beroep op al onze leden om zelf ook hun verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de regels en roepen iedereen op om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is.

Het advies blijft om afstand te houden. Daarnaast blijft hygiƫne belangrijk. Was daarom regelmatig je handen, schud geen handen en nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten tenslotte? Blijf dan thuis.

Belangrijk: houd je aan de corona-maatregelen die gelden en volg ook altijd de aanwijzingen op van de sportparkbeheerder en -medewerkers.

Kijk ook op de site van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Mochten er tussentijds aanpassingen komen op deze regels vanuit de (lokale) overheid, dan passen wij die natuurlijk aan en berichten daarover via onze site.