• Richtlijnen coronavirus

Update 24 juni 2021

De Nederlandse regering heeft op 18 juni 2021 weer een aantal versoepelingen aangekondigd.

Vanaf 26 juni 2021 mogen alle sporters weer amateurwedstrijden spelen. Daarnaast verwelkomen we ook weer publiek bij de wedstrijden. Wel moet er nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden, zowel langs het veld, als op het terras en in de kantine. Daarnaast blijft hygiëne belangrijk. Was daarom regelmatig je handenen nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten tenslotte? Blijf dan thuis.

Belangrijk: houd je aan de corona-maatregelen die nog wel gelden en volg ook altijd de aanwijzingen op van de sportparkbeheerder en -medewerkers.

Kijk ook op de site van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Mochten er tussentijds aanpassingen komen op deze regels vanuit de (lokale) overheid, dan passen wij die natuurlijk aan en berichten daarover via onze site.