• Op zondag 9 juni organiseren we onze tweede editie van het Roland Koster Familietoernooi. Heb jij altijd al eens in een team willen spelen met je vader, moeder, broert(tje), zus(je), oom, tante, neef, nicht, opa, oma?! Dat kan nu!

  Het familietoernooi is vernoemd naar onze te vroeg overleden oud-voorzitter Roland Koster. Afgelopen jaar was de eerste editie en dat was een groot succes met maar liefst 56 teams en 300 deelnemers! Voor een sfeerimpressie van vorig jaar, klik op deze link.

  Op zondag 9 juni gaan de families van SV Brandevoort de sportieve strijd met elkaar in een groots 4x4 toernooi. Het hoofdveld richten we in met vele kleine veldjes met kleine goaltjes. Daarop spelen de familieteams tegen elkaar (zonder keeper). Wie kroont zicht tot beste EN sportiefste familie van SV Brandevoort? Sportiviteit staat voorop en meedoen is belangrijker dan winnen.

  De dag begint rond 10.00 uur en zal tot ongeveer 15.00 uur duren.

  Via de link hieronder geef jij jouw familie op. inschrijven voor het toernooi kan tot maandag 6 mei. Als we alle inschrijvingen binnen hebben, krijgt iedereen verdere informatie via het opgegeven emailadres. Je mag zoveel familie opgeven als je wilt. Het minimale aantal is uiteraard vier deelnemende spelers.

  We hebben slechts plek voor 56 teams en daarvoor geldt, wie het eerst komt........ Meld jij je als team 57 of later aan, dan kom je met je team op de reservelijst.

  Het belooft een fantastische middag te worden!

  aanmelden familietoernooi

rfwbs-slide