• Roosters

Zaterdagdiensten
    Afgelopen seizoen zijn we, naast de middagdienst, gestart met de zaterdagochtenddienst voor de teams van JO- en MO-17 t/m 19 en ook in seizoen 2018-2019 gaan we hier mee door. De aanwezige teams en vrijwilligers zijn erg geholpen met de inzet van de dienstdoende spelers als scheidsrechter, vlagger of met andere ondersteunende activiteiten rondom de velden en wedstrijden.
    Bekijk het rooster voor de ochtenddienst (8.30 - 12.30 uur) en de middagdienst (12.30 - 16.30 uur). Voor de ochtenddienst worden twee spelers per zaterdag ingeroosterd, voor de middag een. Graag ontvangt de wedstrijdcoördinator de betreffende spelers om 8.30 uur, respectievelijk 12.30 uur om dan het programma van die dienst samen door te lopen. Als er niet voldoende activiteiten zijn zal de wedstrijdcoördinator de dienst inkorten.
    Het verzoek aan de teamleiding is om in overleg met het team de spelers in te vullen op de data in het rooster (2 spelers per ochtenddienst, 1 voor de middagdienst). Spelers die een vrijwilligersfunctie vervullen zijn vrijgesteld voor de verenigingsdiensten, maar mogen uiteraard wel meedoen.

• Kidsclub
    De Kidsclub is bedoeld om onze voetballers kennis te laten maken met onze selectie en tegelijk bij te dragen aan het opluisteren van de thuiswedstrijden van SV Brandevoort 1. Spelers uit enkele juniorenteam worden gevraagd om, onder begeleiding van de Kidsclub coördinator, een line-up te verzorgen en met de spelers en mascotte Brandje het veld op te komen. Er is altijd tijd voor het maken van foto’s. In de rust worden er strafschoppen genomen met een keeper van de selectie. Andere activiteiten kunnen erbij betrokken worden.
    Per team staat de wedstrijd met de datum in het rooster vermeld. Graag begeleiding van minimaal vier ouders/verzorgers. Het verzoek is om op de aangegeven dag om 13.45 uur met jullie teams in wedstrijdtenue en begeleiders bijeen te komen bij de Kidsclub coördinator op het Sportpark in de kantine.