• SV Brandevoort JO17-3

Welkom op de teampagina van JO17-3!

• Staf

• Programma

• Uitslagen

Geen informatie

• Poulestanden S.V. Brandevoort JO17-3 (0235 Onder 17 competitie (najaar))

Geen informatie

• Tweede klasse 4 (voorjaar 2018)

Een geweldig seizoen van onze jongens JO17-3, die afgelopen seizoen waren gepromoveerd als kampioen. Met (op het moment van schrijven) nog één inhaalwedstrijd te gaan, zijn ze zeker van de vierde plaats, maar maken grote kans op de tweede plaats en daarmee promotie naar de eerste klasse.
    De kampioen staat al vast, dat is Brevendia JO17-1G en met maar zeven verliespunten ook enorm verdiend.

Het seizoen begon moeizaam met maar vier punten uit de eerste vier wedstrijden, maar toen begon het te lopen. Het morele keerpunt was misschien wel de thuiswedstrijd op 5 mei 2018 tegen NWC. De gasten uit Asten stonden hoog in de competitie, maar daar trokken onze jongens zich niets van aan. Op pure vechtlust werd een 3-2 overwinning uit het vuur gesleept en opeens zagen de vooruitzichten er een stuk beter uit. Het was zelfs in theorie nog mogelijk om kampioen te worden, maar we waren er dan wel van afhankelijk dat anderen punten zouden laten liggen.

Halverwege de competitie was er een behoorlijk verschil in gespeelde wedstrijden, wat het erg onoverzichtelijk maakte. JO17-3 stond zesde of zevende, maar wel met twee wedstrijden minder dan de ploegen boven hen.

Een andere kampioenskandidaat was SVSH JO17-1. Er stond dus een hoop spanning op de wedstrijd op het eigen Sportpark Brandevoort, die na een sportieve knoppartij nipt werd verloren met 2-3. Sommige spelers waren na deze wedstrijd erg teleurgesteld, maar coach Mark Verhoeven bleef er nuchter onder en was trots op de prestatie van zijn team.

Op zaterdag 9 juni 2018, na de uitwedstrijd tegen FC ODA JO17-1 in Weert, zullen we weten of ze vierde blijven of tweede worden. Het team van FC ODA is een beetje een dark horse. Zo verloren ze uit met 11-2 van BEVO, de huidige nummer vijf, maar speelden dan wel weer thuis gelijk tegen de huidige kampioen.

Of onze jongens winnen of verliezen, dit seizoen is sowieso al geslaagd. Wie had verwacht dat ze nieuw in deze klasse bovenin zouden meedoen? Als team en individueel is JO17-3 enorm gegroeid en daar mogen we bij SV Brandevoort trots op zijn.