• Wekelijks zijn er vele wedstrijden bij SV Brandevoort. Voor deze wedstrijden zijn natuurlijk scheidsrechters nodig om deze in goede banen te leiden. De Scheidsrechterscommissie van SV Brandevoort is op zoek naar nieuwe collega-scheidsrechters die bereid zijn om een wedstrijd per weekend te komen fluiten.

Hiervoor zijn er vanuit de KNVB verschillende cursussen, waaronder de pupillencursus voor jongens en meisjes t/m 16 jaar. Deze bestaat uit maximaal drie bijeenkomsten en na deelname ben je in het bezit van het gewenste diploma.
    Voor oudere leeftijden is er een verenigingsscheidsrechterscursus, die uit vier bijeenkomsten bestaat, verdeeld over drie maanden. Ook als je hiervoor slaagt, krijg je een diploma. Met name voor deze laatste cursus is SV Brandevoort dringend op zoek naar mensen.

Mooie bijkomstigheid is dat beide cursussen betaald worden door SV Brandevoort!

Mocht je ge├»nteresseerd zijn, neem dan contact op met de Scheidsrechterscommissie: scheidsrechters@svbrandevoort.nl