• Schrijf je in voor de Basismodule Jeugdvoetbal Trainer/Coach

20 nov 2022
  • Samen met de KNVB organiseren we de cursus Basismodule Jeugdvoetbal Trainer/Coach (JVTC)voor beginnende trainers binnen SV Brandevoort. De cursus wordt gegeven door Henk van Stiphout, docent van de KNVB.

In deze niveau 1 opleiding staan training geven, coachen van wedstrijden en begeleiden van spelers centraal. De module maakt deel uit van een 2-in-1 aanpak, waarin de vereniging ondersteuning krijgt rondom de module, om te leren in de toekomst zelfstandig het kader te scholen.

Voor SV Brandevoort bestaat het traject uit een intakegesprek, het verzorgen van een eigen terugkombijeenkomst en een evaluatiegesprek. Voor de beginnende trainer bestaat dit traject uit drie bijeenkomsten en de terugkombijeenkomst, die door SV Brandevoort wordt georganiseerd.

Het programma ziet er als volgt uit:

Bijeenkomst 1: Maandag 6 februari 2023
    Bijeenkomst 2: Maandag 27 februari 2023
    Bijeenkomst 3: Maandag 13 maart 2023
    Bijeenkomst 4: Maandag 3 april 2023

Tijdstip: 19.15 uur - 22.15 uur

Als club hebben wij gekozen voor het onderwerp In de praktijk brengen van Breed Opleiden op het veld (circuittraining met de Rinus App). Dit onderwerp komt aan de orde tijdens bijeenkomst 4, de terugkombijeenkomst.

Er is plek voor minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers. Dus schrijf je snel in via onderstaande link.

inschrijven