• Schrijf je in voor de workshop 'De trainer maakt het verschil'

  28 aug 2022
 • Als voetbaltrainer kun je het verschil maken. Je wilt dat je spelers plezier hebben en hun talenten volop ontwikkelen. Of je nu beroepstrainer bent of een ouder die onverwacht langs de lijn staat, je doet het veel beter als je weet wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt aanpakken.

  Op 19 oktober aanstaande komt Mauro van de Looij naar ons sportpark om hierover een workshop te geven. Mauro van de Looij is sport- en prestatiepsycholoog. Hij heeft gewerkt als jeugdtrainer bij PSV en Willem II, doceert prestatiepsychologie en coacht sporters en trainers.

  Tijdens de interactieve workshop wil Mauro je aan het denken zetten over jouw rol als trainer. Wat voor leider ben jij? Hoe werkt motivatie? Hoe belangrijk is het winnen van jeugdwedstrijden? Hij deelt inzichten uit de wetenschap en zijn ervaringen met jou en elkaar. De avond is geslaagd wanneer jij antwoord kunt geven op de vraag: hoe ga ik het verschil maken voor mijn spelers?

  De avond is bedoeld voor alle trainers die interesse hebben in het ontwikkelen van zichzelf als trainer. Onze gediplomeerde trainers krijgen twee licentiepunten voor deze workshop. Inschrijven kan via onderstaande link.

  Alle deelnemers ontvangen ook het boek van Mauro, De trainer maakt het verschil.

  • Wanneer?: 19 oktober 2022, 19.00 uur
  • Waar?: Sportpark Brandevoort
  • Door wie?: Mauro van de Looij
  • Voor wie?: alle jeugdtrainers van SV Brandevoort

  inschrijven workshop

rfwbs-slide